Jdi na obsah Jdi na menu

SALSA

10. 10. 2013

Z důvodu již upadajícího zájmu o zumbu nebyl letos "náš" kurz otevřen, a tak jsem byla nucena hledat rychlý záskok. Kolegyně mě pozvala na hodinu salsy...

Ve prospěch hrála především cena - hodinová lekce ve velkoměstě za 69 Kč? Dooost dobrý!! Vzápětí jsem pochopila proč. Studentský klub - hala pro pořádání mejdanů a koncertů.. Takže nás bylo počítám kolem 50. Ano, pak se jim to vyplatí i při menším vstupném. Ale vzhledem k tomu, že na haly naplněné k prasknutí jsem zvyklá právě ze zumby, zanechalo to ve mně spíše pozitivní dojem, s přesvědčením - tak TOHLE bude stát za to!!

Již při prvních tónech hudby jsem věděla! To je ONO!!! A při prvních krocích jsem pochopila, proč jsem 3 předcházející roky navštěvovala právě zumbu! Jasně, vždyť právě jedna rozsáhlá variace kroků v zumbě je převzata ze salsy. A díky tomu, že jsme na zumbě měli za lektora úžasného tanečníka, tak jsem do rytmů salsy vplula velice rychle, a její kroky pro mě byly jako tančení naboso v trávě mezi kapkami rosy.

Něco takového mě dlouhou dobu neomrzí, to vím...

A celkové pocity? Hodinu jsem protančila jak v oblacích. Nádhera!!! Divoké i krotké, sexy i romantické.. A hlavně neskutečně žensky svůdné.. Tomuto tanci nemůže odolat snad nikdo! A pokud jednoho dne přesvědčím svého muže, aby si ho se mnou zatancoval, pak se tato slova potvrdí na 100%.

Těším se na třetí hodinu!!!!:-)

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář