Jdi na obsah Jdi na menu

Oblíbená citace, nakopávací motto?

A to je vlastně vše, co jsem v tomto mini-článku chtěla napsat... Pokud máte nějakou super větu, citát, motto, která vás provází životem, prosím, napište mi ji v komentáři...

 

Za mě je to: Nikdy není tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř! ( Rozuměj - toto je optimistický náhled na strženou lavinu průserů... )

Každá svině má svého řezníka. obdoba - Na každou svini se vaří voda. ( Ano, i ta největší. Jen těm velkým zmetkům ty svinstva někdy procházejí déle, než je zdrávo.. )

 

Plus mnohá další. Jsem zvědavá na ty vaše!:-)

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Davidwak - How to buying Google

25. 12. 2022 18:30

That means you'll lead some stylish features and suffer with access to additional channels where you can forward movement visibility, without having to designate mother wit of some confused, handbook migration process. https://googlec5.com

ShaylaRzvpl - New software XEvil 4.0 recognize of captchas Google, Facebook, Captcha.Com, SolveMedia, Bing

12. 10. 2018 11:37

Absolutně nová aktualizace balíčku SEO / SMM "XRumer 16.0 + XEvil 4.0":
captcha řešení Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
a více než 8400 dalších kategorií captcha,
s nejvyšší přesností (80 až 100%) a nejvyšší rychlostí (100 img za sekundu).
Můžete připojit XEvil 4.0 k nejoblíbenějšímu softwaru SEO / SMM: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke a více než 100 dalších softwarů.

Zájem? Existuje spousta nepřehledných videí o XEvile na YouTube.
Hodně štěstí!

Jina - citát

23. 10. 2013 11:55

No já vždycky měla "Cesta je cíl" ale poslední dobou si říkám, jestli to není jen taková ta omluva pro něco, co nejsem z vlastní zdechloby schopna dokončit:D Ale viděno pozitivní optikou - mám pořád snahu se do něčeho pouštět a to i poté, co jsem to mockrát zvrtala...no a pak čistě pragmatické "nějak bylo, nějak bude s plným břuchem houby zle" akurát se to, fakt nevím proč, podepisuje na mé figuře!

pristresek - Re: citát

23. 10. 2013 22:21

Jasan... Tak s tou cestou to mám obdobný:-) Taky furt po nějaké kráčím... A asi bude dobré, když to bude i můj cíl, aby se pak nestalo, že do žádného nedorazím!:-) Jo, a "jídlení motta", ty samozřejmě miluju! Např: Dobrý prase všechno spase!:-))