Jdi na obsah Jdi na menu

Rychlá večeře

10. 6. 2010

tmavá pohanka

cibule

párky

vajíčka

koření

Zatímco se v jednom kotlíku vaří pohanka, nakrájím cibuli a dusím ve větší pánvi na oleji s vodou. K cibulce přidám párky nakrájené na kolečka, nechám důkladně orestovat. Mezitím scedím uvařenou pohanku. Do pánve s párky klepnu pár vajec, ochutím kořením a jak jsou vejce usmažená, přimíchám pohanku.

Protože se mi k tomu chuťově nejlépe hodily rajčata, ale nebyly po ruce, skončil na talíři kečup.

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

přístřešek - Dochucení

10. 9. 2010 19:20

Komu by to bylo chuťově málo - posypat strouhaným sýrem (pěkně z něj rostou špíčky:-) )