Jdi na obsah Jdi na menu

Letní rožnění

13. 9. 2010

lilek

olivový olej

papriky

rajčata

cibule

koření

uzené tofu

vejce

těstoviny

 

Oloupaný, vyčištěný lilek nakrájím na kostičky, dám restovat na wok pánev s trochou olivového oleje, nakrájím papriku, cibuli a najemno rajčata, a postupně přidávám v časovém intervalu tak, aby po restování bylo vše nazlátle opražené a jemně křupavé. Přidám sůl, česnek, kurkumu, grilovací koření. Všechna zelenina by měla zůstat pěkně vcelku, zatímco rajčata se vydusí tak, že udělají omáčku správné konzistence.

Na druhé pánvi osmažím uzené tofu nakrájené na kostičky, když je dozlatova, přidam 3-5 vajec, ochutím grilovacím kořením. Přimíchám do wok pánve se zeleninou.

Podávám s většími těstovinami (např. roury).

Výborné s ringlovým kompotem.

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář