Co se zbytkem majonézy? Ochuťte polévku!
Taky jste ten případ, že koupíte majonézu, použijete jen část, a zbytek sušíte další půlrok v lednici, abyste ji nakonec vyhodili? Tady je tip, jak to změnit.
Majonéza se dá velmi jednoduše použít jako náhrada za mléko, smetanu či máslo v polévkách. Stačí, když do talíře horké polévky vmícháte jednu lžičku majonézy. Budete překvapeni, jak jemnou a lahodnou chuť rázem získáte....
Velmi dobře chutná také v obyčejných zeleninových polévkách, kde se standartně podobné suroviny nepoužívají.
Hodně zdaru při experimentu! :-)
Komentáře
Přehled komentářů
dobrý tip, to by mě nenapadlo...a Káťo, pro všechno na světě, zkus tady ty komentáře udělat nějakou jednodušší formou...já vím, že jsem mrzký netrpělivý tvor ale ve většině případů ten kód opíšu blbě (nejlépe třikrát po sobě) a tečou mi nervy:D
pristresek - Re: lalalala
:-) Jsi mě rozesmála.. Docela dost:-) Já nejsem tvůrce "estránek" , abych vymýšlela design komentářů... Mě tady taky pár věcí točí, ale co, už se mi pomalu naplňuje kapacita blogu, takže sem ještě lupnu pár fotek, a budu nucena tvořit blog nový... A to už půjdu jinam, protože je tady pár nepřekonatelnejch problémů - např. načítání fotek, procházení článků v administraci... ATD, ATD... Takže vydrž, vydrž, bude líp:-)
A můžeš mi prosím dát echo, jak se ti pracuje na "tvém" blogu? Teď ani nevím přesně, na čem ho máš založený...
PS: Právě dusím houbičky shitaké na rizoto:-) Jsem zvědavá, jaké budou:-)
Jina - Re: Re: lalalala
Ahoji, já mám blog na blogspotu a musím říct, že je z klasických uživatelských blogových systémů asi nejvariabilnější a nejlépe ovladatelný. Pokud by ses ráda vrtala v html, tak na to je dobrý wordpress, ale to je spíš pro nadšence. Většina blogů, které sleduji já jede právě přes google a bloger (blogspot je pod nimi). Je to fajn i z toho důvodu, že díky účtu google si můžeš přidávat své oblíbené blogy do seznamu, přes blogger. com nejen píšeš své příspěvky a spravuješ blog, ale čteš i nové příspěvky svých oblíbenců...rozhodně si nemůžu stěžovat, fotky se nahrávají krásně, máš možnost jim dát různou velikost, zarovnat je apod...je na výběr spousta vzhledů, co se týče komentářů jsou tam různé formy, nabízí to i takového hodně hlídané komentáře, či možnost, že se komentář objeví až po schválení, ale většina využívá jednoduchou možnost - napíšeš koment, pod tím vybereš identitu (tvé jméno z účtu google, anonym apod) a lup a je to. Kdyby jsi se rozhodla pro blogspot (což bych ti i doporučovala) tak ti pak můžu se vším poradit, já jsem vážně moc spokojená:)
pristresek - Re: Re: Re: lalalala
Díky, ségra tam má taky blog, a ten vzhled stránky se mi fakt líbí:-)
Ještě by mě zajímala "adresa", jestli je tam více variant, než právě ten "blogspot".. to mi přijde strašně zdlouhavé na vypisování, a vím, že když jsem dříve ještě neměla ségřin blog "zalogován", tak jsem ho nemohla najít právě kvůli tomu ocásku, bo jsem si nikdy nemohla vzpomenout, co ona tam na konci vlastně má??:-)
Jina - Re: Re: Re: Re: lalalala
No já si právě ty svoje blogy hážu do toho blogeru, tudíž s tím nemám problém, a stejně i pokud nějaký blog nemám v oblíbených nikdy jsem nic nepsala do řádku nahoře:D ani nehledala celý název blogu, normálně prdnu název do googlu a při troše štěstí vždycky najdu to co chci:)) ale prošla jsem ted pár blogů a všichni tam to blogspot mají no:/ takže od toho ti asi nepomůžu
Monča - souhlas
Výborná je taky v rajské polívce..To jsem si už vyzkoušela :)
Jina - lalalala