Jdi na obsah Jdi na menu

Předsevzetí

5. 1. 2010

Jinak bych si přece nemohla dávat tak nemožná předsevzetí... Po večerech zoufale "nasýsám" skelným pohledem do ledničky, co ještě bych si to mohla vzít, když jsem si vlastně všechno "po večeři" zakázala!

Dnes máme pátého.. To znamená, že i s dneškem vytrpím třetí večer bez mého milovaného ... jídla SAMOZŘEJMĚ! ( Novoroční předsevzetí jsem si vyjasnila v neděli:-) ) A taky, že zas budu muset lehnout na ten koberec, a cvičit.

Včera to dopadlo tak, že jsem se taaak dlouho přemlouvala, až jsem opravdu cvičit šla, ale bylo už po půlnoci:-)) Tak nevím, do kterého dne ten úspěch započítat? Počítám ho ale do včerejšího, abych ( prozatím ) neporušila kontinuitu.

A dnes? Mám to ale před sebou neveselé vyhlídky. Za chvíli mi skončí možnost pořádně se nabouchat, a pak se ještě budu mučit na zemi.

Ale konec sebetrýznění! Vždyť já jsem vlastně úplně šťastná, že mě ten zkrat přepadl!  Za pár dní mi poleví bolest zad ( už to začínám cítit ), a za pár týdnů oblíknu zpět standartní rifle. Takže jaképak copak!?

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář