Jdi na obsah Jdi na menu

Poznámka pod čarou

19. 11. 2010

Nestíhám...

Nestíhám psát. Nestíhám spoustu jiných věcí...

Novým školním rokem mi přibyla spousta aktivit, a dalším x prostě nestíhám, i když bych chtěla. Takže jenom datové poznámky:-)

Cítím se naprosto skvěle:-) A je to znát po mnoha stránkách. Lépe zvládám okolnostní stres... Zvládám mnohem víc činností s menší únavou. A k tomu jsem (převážně) pozitivně nabita. Dokonce docela často zažívám onen pocit "rozprsknutí se" pozitivní energií.

Poslední, co mi chybí ke spokojenosti, je - dopisovat si zážitky do blogu. Škoda, že člověk tak rychle zapomíná, co prožil...

Blíží se Vánoce... A jestli se nestane zázrak, tak ze mě bude už naprostá koulička:-) Ano, přiznám se, tohle je věc, která mě štve, a přesto večer na zumbě všechny mé myšlenky směřují k tomu, co zblajznu, až přijdu domů:-) Ale vím, že je to taky dočasné. Rovnováha totiž musí být, a tak musím nějakým způsobem vyvažovat tvrdou realitu současnosti (i minulosti). A protože není čas na mnohahodinové relaxace, které by k tomu byly nezbytné, tento proces spolehlivě urychlí pocit plného bříška. A výsledek na sebe nenechává dlouho čekat.

Nicméně... I přes drsné kopance, denní facky a "pády na beton" - cítím se teď opravdu fajn a věřím, že do budoucna vyřeším spoustu (dnes neřešitelných) problémů. Některé jen budou potřebovat delší čas a velkou snahu...

Ale já se nevzdám!

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář