Jdi na obsah Jdi na menu

JASNĚ!

26. 4. 2010

Poslední dobou se mi toho honí hlavou více, než stíhá moje paměťová karta ukládat... Natož pak abych byla schopná nějaké revize a třídění do správných šuplíků... Vzniká mi z toho správnej  "maglajz" v hlavě...

Momentálně ukládám: venku se jaksi zatáhlo a klesla teplota. Rozbolely mě záda. S potěšením můžu říct, že po extra dlouhé době. Jestli bude pršet, odpadá mi aktivita typu běh a kolo. A vlastně i ty ostatní, protože budu více unavená, než bych normálně zvládla. Od ledna se mi podařilo střídavě zhubnout a přibrat cca 5kilo. (myšleno v rozmezí cca 0,5kg poměrně pravidelně nahoru a dolu). Nicméně teď mám asi o 700g méně, než 3.ledna. (soukromá poznámka, abych se měla v budoucnu čemu zasmát:-) ) Jen nerozumím tomu, proč je mi to oblečení čím dál těsnější (asi se sráží praním).

O víkendu jsem přišla na to, že mi nevadí, když nebudu štíhlá. Pár štíhlejch holek jsem nedávno viděla, a nic se mi na nich nelíbilo. (TAK CO VLASTNĚ POŘÁD CHCU???)

Blíží se dvě poměrně význačná data v mém životě, a jedno úplně nepodstatné... To nepodstatné je z těch tří vlastně nejdůležitější, ale je nepodstatné proto, že ať se to při něm naklopí na jednu, či na druhou stranu, nebude to v současné situaci nic, co bych si přála. Takže které ze dvou zel vybrat, když nevím, co se z nich následně vyvine?

Časem budu moudřejší. Anebo taky ne. To se uvidí...

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář