Jdi na obsah Jdi na menu

Čtvero ročních období

3. 3. 2010

Minulý rok jsme navštívili koncert Čtvero ročních období od Vivaldiho... Myslím, že poměrně známá věc, já tím byla ( jako "houslemi povinný školák" ) de facto odkojena...

Ale NAŽIVO jsem to slyšela poprvé... Byl to naprosto uchvacující zážitek! Mistr Václav Hudeček ( na té kazetě o dost mladší ) a celý orchestr, všechno dokonale sladěný, krásná souhra všech nástrojů... První dvě období jsem napůl probrečela a napůl se mi tajil dech:-) Další dvě období už jsem měla tep relativně v normálu:-)

V sedadlech za mnou měli asi šoky, protože jsem se celou dobu značně vlnila do rytmu, a kdyby mi to nebylo trapný, tak bych do toho málem tancovala:-)

Děkuji organizátorům, kteří seděli v první řadě, že při konečném potlesku povstali; byla jsem první, co po nich vystřelil ze sedadla:-)

Nikdy bych neřekla, že pozitivní psychické vypětí dokáže člověka taky totálně "vyšťavit". Byla jsem sice zrovna mírně "nakřáplá", ale ten koncert mě natolik unavil, že jsem pak v autě během dvou minut usnula.

V poslední době jsem zažila více koncertů, ale s tímto se nedaly poměřovat. Jakmile se bude znovu pořádat, ani na vteřinu nezaváhám!

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář